Onze kwaliteitsnormen

Kwaliteitsnormen vormen een belangrijke garantie voor de klant. En dat is voor onze sector niet minder het geval.  In onze sector zijn in Vlaanderen alleen al ongeveer 6000 verzekeringsbemiddelaars actief en zo’n 1100 daarvan zijn erkend lid van de Beroepsfederatie van Verzekeringsmakelaars en Financiële tussenpersonen (FVF).

Het nationale kwaliteitslabel in onze sector is het blauwe vinkje in het kadertje, het Brocomvinkje. De kantoren die dit label dragen, werden getoetst aan deontologische sectorcodes en zijn in regel met de verplichtingen opgelegd door de FSMA, de Controledienst voor Verzekeringen.  De 15 kantoren van VeiligVerzekerd.be dragen dit label, allemaal en met trots. Het dragen van dit kwaliteitslabel is ook een voorwaarde om VeiligVerzekerd-makelaar te kunnen zijn.

Ook het label VeiligVerzekerd.be staat voor Kwaliteit. De samenwerking VeiligVerzekerd.be werkt continu proactief aan het verbeteren van het productaanbod en de dienstenverlening (bvb bij schade, advies en begeleiding). Dit door te voorzien in kwalitatieve praktijkgerichte vorming voor de ruim 85 voltijdse medewerkers, het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden op de markt, het focussen op de bescherming en de veiligheid van onze klanten en hun omgeving. Dat werk, die meerinspanningen, vertalen zich in een duidelijke meerwaarde voor de klanten van de makelaars van VeiligVerzekerd.be.  Surf ook even door voor onze werking en onze missie: klik hier op www.veiligverzekerd.be/onze-werking.

 


Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar die actief met u zoekt naar een oplossing op maat?